Arrangementen

Bij massagepraktijk Ĝuu Masaĝon kun je naast losse behandelingen ook een arrangement boeken.

Hiervoor zijn vele mogelijkheden. Enkele voorbeelden

  • Voet- en onderbeen massage: met scrub en voetbadje
  • Warme chocolade massage: met chocolademelk en voetbadje

Ook mogelijk met chocolade pakking van de rug.

Ben je op zoek naar een bijzonder, waardevol cadeau voor iemand? Denk dan eens aan een cadeaubon van massagepraktijk Ĝuu Masaĝon. Daarmee geef je iemand ontspanning en persoonlijke aandacht cadeau. 

Ik heb een heerlijke Hammam Massage gehad bij Marianne.

Na een fijn ontvangst met thee begon de behandeling. Een goede scrub, een ontspannende massage en pakking zorgden dat ik ontspannen en helemaal fris van tafel kwam.

Heerlijk! Ik kan de Hammam Massage van harte aanbevelen.
Dankjewel Marianne!

Wendy Reijnhoudt

Een massage bij Guu masagon heeft mij enorm positief verrast. Tijdens de eerste massage vond ik het best wel spannend en wist ik ook niet goed wat ik kon verwachten. Marianne slaagde erin om me wel direct op mijn gemak te laten voelen. Ze nam alle tijd waardoor ik mezelf rustig kon klaarmaken voor de massage en alvast kon gaan liggen. Marianne bouwde mijn massage rust op waardoor alles heel natuurlijk aanvoelde. Ik wist ook dat als ik iets niet prettig zou vinden dat ik dan gewoon kon aangeven. Ik heb echt kunnen ontspannen tijdens de massage en ik merkte dat dat ook op langere termijn positieve gevolgen had. Ik vond het erg fijn en ga nu regelmatig naar Marianne voor een massage. We bespreken dan iedere keer of ik ergens last van heb en hoe Marianne me zou kunnen helpen. Deze persoonlijke manier van werken spreekt mij heel erg aan en ik zou Marianne dan ook zeker aanraden voor een ontspannende massage.

Laura

Meer informatie?

Vraagt u zich af of de behandeling wat voor u is?

Behandelingen