Welkom bij Ĝuu Masaĝon!

Mijn naam is Marianne Kenter en ik heet je van harte welkom op de website van mijn massagepraktijk Ĝuu Masaĝon. Met deze naam laat ik graag zien waar ik voor sta. Ĝuu Masaĝon betekent namelijk “genieten van massage” in Esperanto.  

Vanaf juli 2021 mag ik mezelf met trots gediplomeerd wellness masseur noemen. Sindsdien hebben al vele mensen mogen genieten van een ontspannende massage in mijn persoonlijke, sfeervolle en kleinschalige massagepraktijk. Ook ik kan daar enorm van genieten. Wanneer klanten volledig ontspannen en met minder spanningsklachten de praktijk verlaten dan geeft dat mij ook weer nieuwe positieve energie. Ik kan wel zeggen dat ik mijn passie heb gevonden in het geven van massages.

Ik ben niet altijd wellness masseur geweest, maar heb wel altijd een grote interesse hiervoor gehad. Ik besloot in een uitdagende tijd aan de slag te gaan met diverse cursussen die ik succesvol heb afgerond. Hiervoor heb ik ook diverse certificaten behaald. Naast de wellness massages heb ik me bijvoorbeeld ook verdiept in sportmassage, kindermassage en holistic pulsing. Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en ervaring op te doen door het volgen van interessante cursussen waardoor mijn klanten optimaal kunnen genieten van een ontspannende massage waarvan ik denk dat iedereen die verdient.

Als wellness masseur en in mijn praktijk hecht ik veel waarde aan vier kernwaarden: genieten, ontspanning, warmte en persoonlijkheid. Ik vind dat iedereen kan en mag genieten van een ontspannende massage. Juist op momenten in ons leven dat het druk is en we stress of spanning ervaren, is het belangrijk goed voor ons lichaam te zorgen. Massage is daarbij zeker niet alleen een luxe, maar een weg naar een gelukkiger en meer ontspannen leven.

Ik vind het belangrijk dat iedereen zich welkom en op zijn of haar gemak voelt bij Ĝuu Masaĝon. Ik ontvang je in een fijne ruimte en voordat we beginnen ga ik eerst met je in gesprek. We onderzoek waar je behoeftes liggen en ik stem mijn massage daarop af. Mijn aandacht is voor jou want ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en volledig kunt ontspannen. Dan pas kun je genieten van een massage en heerlijk tot rust komen. 

Iedereen is welkom bij massagepraktijk Ĝuu Masaĝon. Ik kijk ernaar uit om je te mogen verwelkomen!

Ik heb een heerlijke Hammam Massage gehad bij Marianne.

Na een fijn ontvangst met thee begon de behandeling. Een goede scrub, een ontspannende massage en pakking zorgden dat ik ontspannen en helemaal fris van tafel kwam.

Heerlijk! Ik kan de Hammam Massage van harte aanbevelen.
Dankjewel Marianne!

Wendy Reijnhoudt

Een massage bij Guu masagon heeft mij enorm positief verrast. Tijdens de eerste massage vond ik het best wel spannend en wist ik ook niet goed wat ik kon verwachten. Marianne slaagde erin om me wel direct op mijn gemak te laten voelen. Ze nam alle tijd waardoor ik mezelf rustig kon klaarmaken voor de massage en alvast kon gaan liggen. Marianne bouwde mijn massage rust op waardoor alles heel natuurlijk aanvoelde. Ik wist ook dat als ik iets niet prettig zou vinden dat ik dan gewoon kon aangeven. Ik heb echt kunnen ontspannen tijdens de massage en ik merkte dat dat ook op langere termijn positieve gevolgen had. Ik vond het erg fijn en ga nu regelmatig naar Marianne voor een massage. We bespreken dan iedere keer of ik ergens last van heb en hoe Marianne me zou kunnen helpen. Deze persoonlijke manier van werken spreekt mij heel erg aan en ik zou Marianne dan ook zeker aanraden voor een ontspannende massage.

Laura

Meer informatie?

Vraagt u zich af of de behandeling wat voor u is?